Ultieme Thuis Waterfilter Aqualine 5L ABS Transparant

Nieuw product

De Aqualine 5 L ABS Kunststof Waterfilter Transparant

Water uit de kraan is normaal hoe wij het drinken, maar wat zit daar allemaal nog in? Medicijnresten bijv. kunnen niet gefilterd worden door de waterbedrijven.

Blijft dit waternet altijd correct werken? Valt het waternet uit door cyber hacks? Heeft u dan nog water? Winkels leeg?

Meer details

209,00 € incl. btw

Meer informatie

De Aqualine 5 L ABS Waterfilter Transparant

Wij kunnen altijd uit voorraad leveren, wat velen anderen niet kunnen. Binnen 1 a 2 dagen in huis.

Waarom een waterfilter? Ons kraanwater is toch prima en werkt toch altijd?

Er wordt volop gewaarschuwd voor cyber hacks. Is dit door de machthebbers met de uitrol van de 2030 agenda om de wereld in angst houden, of zijn het stomweg criminelen? De kans is erg groot dat in deze digitale en veranderende wereld wij hier steeds vaker mee te maken krijgen. Wordt de stoom, olie overslag, of waterleidingsbedrijven gehacked!? Dan hebben we allemaal een groot probleem, en dit misschien wel voor weken lang. In deze tijden is water het belangrijkste wat men niet kan missen in het dagelijks leven. Bij een groot probleem rent iedereen tegelijk naar de winkel met lange rijen van dien, en is daar dan nog wel water? Bij massaal plat leggen van ons dagelijks leven komen er ook spoedig plunderingen en rellen, wilt u daar tussen staan voor een fles water? Denk eens goed na over dit vraagstuk. 

Wij leveren deze 'stand alone" super waterfilter die niet aan uw waterleiding vast zit, maar u kunt gewoon het water opschenken. u kunt zelfs water uit de een vijver of rivier drinkbaar maken. Maar ook in het dagelijks gebruik is dit een must have om in huis te hebben voor uw gezondheid.

Waarom dagelijks gebruiken?

Waterleidingsbedrijven hebben toegegeven dat deze medicijnresten, GenX, pfas niet kunnen filteren uit ons drinkwater. Dit probleem is groot en wordt steeds groter, want steeds meer mensen gebruiken medicijnen zoals de pil, chemokuur, pijnstillers of antidepressiva. En wat komt er door dit maximale vaccineren met nieuwe soort vaccins allemaal in ons water? Dit krijgt u dus dagelijks niet afbreekbare gevaarlijke chemicalien en medicijnresten binnen.

AQV 5 Waterfilter Van ABS 

Onze Aqualine 5 waterfilter is een 4-in-1 filtersysteem dat o.a. GenX, PFAS, bacteriën, hormonen, medicijnen, pesticiden uit het water verwijdert. Het systeem mineraliseert, vitaliseert en maakt het water eventueel basisch (alkalisch). Kristalhelder en gezond drinkwater. Ofwel gezond drinkwater in een handomdraai.

Het filter is heel eenvoudig te verwisselen en gaat minimaal 1 jaar mee. 

Met een inhoud van de onderste tank (waar het gefilterde water in terecht komt) van 5 liter is dit een ideaal waterfilter voor 1 en 2 persoons huishoudens. totaal heeft hij 7 liter inhoud. De inhoud is ruimvoldoende om dagelijks water te drinken en om er koffie, thee en goede pan soep te maken. 

Aqualine 5 waterfilter – De voordelen

 • ABS opvangtank
  De prachtige Kunststof abs opvangtank van de Aqualine 5 is gifvrij plastic.
 • Uitstekende filtering
  Uitgebreide filtering door middel van een keramisch voorfilter van 0,2 micron (0,0002 mm) en een meerstappen filter. Hierdoor worden onder andere GenX, PFAS, bacteriën, zware metalen, medicijnresten, pesticiden, chloor en hormoonresten voor gemiddeld 99% uit het water gefilterd. 
 • Alkalisch of niet-alkalisch
  Bij de bestelling heeft u de keuze tussen een alkalisch of niet-alkalisch systeem. Bij de alkalische versie wordt de pH van het gefilterde water verhoogd met 1-1,5 pH punt tot licht basisch water. Bij het niet-alkalische systeem (€ 10 goedkoper) wordt het gefilterde water pH neutraal van rond de 7,3.
 • Gemak
  Zonder moeite maakt u van kraanwater heerlijk gefilterd mineraalwater, nooit meer gesjouw met waterflessen. Kan overal geplaatst worden (er is geen stroom of wateraansluiting nodig).
 • Besparingen
  Bespaar op de hoge kosten van (ongefilterd) flessenwater en spaar het milieu. Kraanwater kost in Nederland gemiddeld € 1,40 per 1.000 liter.
 • Uitstekende smaak
  De koolstof verwijderd ook nare geurtjes en smaakjes uit het water. Ervaar daardoor de heerlijke smaak van gefilterd water.
 • Onderhoudsarm
  Slechts eenmaal per jaar de filters vervangen en eenmaal per drie jaar de mineraalstenen.
 • Calamiteiten
  Met de Aqualine 5 kunt u van regen- of slootwater drinkwater maken, daarom is dit waterfilter zeer geschikt bij calamiteiten.

Aqualine 5 – Technologie

In de natuur ontstaat mineraalrijk water doordat regenwater langzaam door verschillende bodemlagen sijpelt. Hierdoor wordt het gefilterd en neemt het mineralen en sporenelementen op. De Aqualine waterfiltersystemen werken ook volgens dit principe. Het maakt het water basisch en rijk.

 • Natuur
  Door gebruik te maken van de zwaartekracht bootst het filterproces in het Aqualine systeem de natuur na. Er is dus geen stroom nodig!
 • Superieur in filteren
  De Aqualine systemen zijn aantoonbaar in staat om gemiddeld meer dan 99% van de vervuilende stoffen uit het water te filteren. Het performance niveau van de Aqualine systemen zijn daardoor vergelijkbaar of zelfs superieur aan de filtratie in de meeste andere watersystemen die tot wel tien keer de prijs kosten en bovendien elektriciteit nodig hebben. Maakt van kraan-, regen(ton)-, rivier- of slootwater helder en gezond drinkwater.
 • Mineraliseren
  Door de Elvan mineraalstenen wordt het gefilterde water voorzien van diverse mineralen die van nature in water aanwezig zijn.
 • Vitaliseren
  De 4 magneten van 1.200 Gauss in de kraan laten het water wervelen zoals het zich ook in de natuur gedraagt. Dit is een natuurkundig proces (Schauberger principe) waardoor het water wordt gevitaliseert. Vitaliseren wordt bijvoorbeeld op grote schaal in de tuinbouw gebruikt. Alleen het verwervelen van het water zorgt al voor betere oogsten.

Levering bevat:

Aqualine 5
Keramisch filter
Meerstappen filter
pH ring (alleen bij de alkalische versie)
plm. 550 gr Elvan mineraalstenen
plm. 200 gr met zilver geïmpregneerde Elvan mineraalstenen

Inhoud:
Bovenste (kunststof ABS doorzichtig) opvultank: 2 liter
Onderste (kunststof ABS doorzichtig) opslagtank: 5 liter

Afmetingen:
Hoog: 46 cm
Breedte: 24 cm
Diepte: 24 cm
Gewicht: 4,9 kg

Boventank kan doorzichtig of wit geleverd worden. Dit heeft met lage voorraden te maken dat het kan afwijken. U kunt uw wens aangeven in de bestelling, wij doen ons best. 

Materiaal:
Boventank: ABS – vrij van BPA, ftalaat, geurtjes, smaakjes of toxische stoffen
Ondertank: ABS – vrij van BPA, ftalaat, geurtjes, smaakjes of toxische stoffen

Land van herkomst:
Zuid-Korea

Het filter is heel eenvoudig te verwisselen en gaat minimaal 1 jaar mee. 

Voor de preppers en mensen die voorbereiden voor hun veiligheid kunnen niet zonder dit filtersysteem. 

Recensies

Schrijf uw recensie

Ultieme Thuis Waterfilter Aqualine 5L ABS Transparant

Ultieme Thuis Waterfilter Aqualine 5L ABS Transparant

De Aqualine 5 L ABS Kunststof Waterfilter Transparant

Water uit de kraan is normaal hoe wij het drinken, maar wat zit daar allemaal nog in? Medicijnresten bijv. kunnen niet gefilterd worden door de waterbedrijven.

Blijft dit waternet altijd correct werken? Valt het waternet uit door cyber hacks? Heeft u dan nog water? Winkels leeg?

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...