3M Beschermend masker P2 met ventiel

Nieuw product

1 stuks 3M volledige beschermend masker P2 

Beschermt u tegen inademen van fijnstof, asbest, virus en bacterien. Dit masker wordt door de zeer hoge filtercapaciteit gebruikt bij virus uitbraken en griep. Het uitademventiel voorkomt opbouw van warmte en vocht rond uw mond. 

Meer details

13,95 € incl. btw

Meer informatie

3M P3 beschermend masker met ventiel

Dit masker beschermt u tegen bv fijnstof, asbest, virus en bacterien inademing. Let wel, het beschermt natuurlijk niet 100% zoals een gasmasker. 

Het uitadem ventiel voorkomt opbouw van warmte en vocht rond uw mond. Bent u ziek en wilt u anderen beschrermen en niet ziek maken, neem het masker zonder ventiel. 

Dit Beschermend masker van 3M is opvouwbaar en daardoor makkelijk op te bergen en mee te nemen. Het masker is uitgevoerd met een 3M Cool Flow ventiel welke hitte vermindert en zorgt voor een vrijere ademhaling. Dankzij het gevormde neuspaneel en gebogen ontwerp vormt het masker zich goed naar ogen en neus. De hoofdbanden houden het masker stevig op zijn plaats en geeft een uitstekende afdichting.

3M 06923 Stofmasker FFP2 P2 met verbeterde duurzaamheid en draagcomfort.

- Opvouwbaar
- Inzetbaar tegen stof tot 50 x de grenswaarde
- 3M Cool Flow ventiel
- Gevormd neuspaneel
- Verstelbare nekband
- Hoofdbanden

3M 06923 P2 Onderhoudsvrij plooibaar stofmasker met uitadem ventiel.

Het 3M FFP2 onderhoudsvrije stofmasker biedt het hoogste niveau van bescherming mogelijk bij wegwerp maskers.

Bijzondere kenmerken

  • Zachte afdichtring: verbetert afdichting en draagcomfort, en kan worden gereinigd voor betere hygiëne van de drager indien hij langer dan één dienst wordt gebruikt (3M™ 105 Gezichtsafdichtingsreiniger).
  • Robuuste schaal en cup: robuust en duurzaam ontwerp om gedurende meerdere diensten te kunnen gebruiken en een veiliger gevoel te geven.
  • Hoogwaardig filtermateriaal: groter filteroppervlak voor een langere levensduur van het masker, een hogere stofvangcapaciteit en effectieve filtering in combinatie met een lage ademweerstand en consistente prestaties van hoge kwaliteit.
  • Slim ontwerp met 3 panelen: geschikt voor verschillende gelaatsvormen en -grootten, hindert de gelaatsbewegingen niet tijdens het praten en is comfortabel om te dragen. Gemakkelijk op te bergen na gebruik, comfortabel en stijlvol zonder af te doen aan de prestaties.
  • 3M™ Cool Flow™ Uitademventiel: efficiënte afvoer van warmte, voor extra koelte en comfort. Voert uitgeademde lucht af en beperkt aandampen van brillen.
  • Verstelbare gevlochten hoofdbanden: Dragen bij aan een veiliger gevoel en bieden comfort voor het gezicht, hoofd en nek.
  • Individuele verpakking: de hygiënische verpakking helpt om het masker voor gebruik te beschermen tegen contaminatie, voor gemakkelijke opslag en vlotte verdeling op de werkplek.
  • Geschikt voor: brillen met 3M, gehoorbescherming van 3M.

3M™ Vouwbaar wegwerpmasker 06923+ beschermt tegen gemiddelde concentraties stof en nevel. Met behulp van de innovatieve, nieuwe filtertechnologie met lage ademweerstand van 3M kunt u met minder inspanningen door uw ademhalingsbescherming ademen. Het masker biedt eveneens een toppaneel met reliëf dat het beslaan van de bril door warme, vochtige uitgeademde lucht helpt verminderen. Beschermt tegen stof en nevel bij schuren, slijpen en het aanbrengen van lakcorrecties.

Hoe het masker te gebruiken

Wat is de juiste manier om maskers te dragen en weg te doen? Bekijk de Youtube-instructie van 3M Klik hier:

Recensies

Schrijf uw recensie

3M Beschermend masker P2 met ventiel

3M Beschermend masker P2 met ventiel

1 stuks 3M volledige beschermend masker P2 

Beschermt u tegen inademen van fijnstof, asbest, virus en bacterien. Dit masker wordt door de zeer hoge filtercapaciteit gebruikt bij virus uitbraken en griep. Het uitademventiel voorkomt opbouw van warmte en vocht rond uw mond. 

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...