Gasmasker OM-90

Nieuw product

Vol Beschermend GasMasker OM-90

Het beschermende gas masker OM-90 met de beschermende NBC filter is ontworpen om lage ademhaling weerstand te geven voor een rustige en natuurlijke ademhaling. Het bied volledige bescherming tegen alle schadelijke mogelijkheden. 

Meer details

119,00 € incl. btw

Meer informatie

Beschermend Volgelaatsmasker OM90

Gasmasker OM-90 is een masker met een riem sluiting, voorzien van een kunststof NBC filter. Het beschermt het hele gelaat. De ogen en de ademhalingswegen worden beschermd tegen toxische stoffen, radioactieve stoffen en biologische oorlogsvoering die worden gebruikt in de vorm van dampen, gassen en aërosolen.

Het beschermende gas masker OM-90 met de beschermende NBC filter is ontworpen om lage ademhaling weerstand te geven voor een rustige en natuurlijke ademhaling. Het bied volledige bescherming tegen alle schadelijke mogelijkheden.

Dit gevechtsgasmaskers wordt door vele overheden gebruik. Deze maskers hebben 2 grote kijkglazen en geven goed zicht tijdens het dragen. De NBC gevechtsfilters zijn aan twee zijde aan te brengen, dit geeft de mogelijkheid voor links en rechtshandige schutters om nog steeds optimaal hun wapen te gebruiken. Ook voor het wisselen van filters kan om en om de NBC filter monteren, zodat u altijd makkelijk kunt blijven ademen.

Beschrijving van de OM-90 MASKER

  • Extreem hoge weerstand tegen het binnendringen van toxische of anderszins gevaarlijke stoffen (het gezicht stuk is gemaakt van bromobutyl rubber).
  • Het masker is goed getest gedurende langere tijd als gevolg van het ontwerp en de vorm van de afdichtingsflens en lage ademweerstand in samenhang met het nieuwe filter uit hoogwaardige kunststoffen.
  • OM-90 beschermd masker voor alle CBRN gevaar.
  • Het gezichtsveld, geoptimaliseerd door computer simulaties, beperkt de oriëntatie van de gebruiker in het veld om slechts een minimale mate.
  • Het ontwerp van het beschermend masker maakt correcties van dioptrische gebreken en zorgt voor compatibiliteit met de fundamentele militaire optische instrumenten waaronder de CLARA nachtzicht apparaat.
  • Het gehard glas van het oog stukken is zeer goed bestand tegen schokken en krassen.
  • Het slangetje is voor de opname van vloeistoffen en kan de gebruiker vloeibaar voedsel tot zich nemen. zelfs in verontreinigde gebieden.
  • Een spraak membraam zorgt voor een vlotte communicatie en goede verbale begrijpelijkheid.
  • Het apparaat is eenvoudig te ontsmetten.
  • Een rubberen / textiel bevestigingselement zorgt voor een optimale positionering van het masker op het hoofd van de gebruiker.

Het masker wordt zonder filter geleverd, deze dient erbij besteld te worden. 

Bereken OM-90 gasmasker maat
Maat No. Size in mm
Maat.1 132 – 140 mm (small)
Maat.2 140 – 148 mm (universeel meest gebruikt)
Maat.3 148 – 156 mm (large)

Let op: Wij kunnen een tijdje zonder eten, maar niet zonder water. Vergeet daarom niet de speciale veldfles te bestellen zodat u veilig water kunt drinken. 

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...