Gasmasker CM6 M

Nieuw product

Vol Beschermend GasMasker CM6-M

De CM-6 beschermend masker is een breed zicht full-face masker met 1 groot kijkglas. In combinatie met een geschikte NBC filterbus beschermt dit masker het hele gezicht. Deze CM-6 M heeft als extra een drinkmogelijkheid zonder het masker af te zetten. 

Meer details

129,00 € incl. btw

Meer informatie

Beschermend Volgelaatsmasker CM6 M

De CM-6 beschermend masker is een breed zicht full-face masker met 1 groot kijkglas. In combinatie met een geschikte NBC filterbus beschermt dit masker het hele gezicht. Het gasmasker beschermt gezicht, ogen en ademhalingsorganen tegen de effecten van giftige gassen, dampen, aerosols, schadelijke biologische stoffen, radioactieve stoffen, dus echt tegen alles.

Deze CM-6 M heeft een rietje voor een veldfles als extra een drinkmogelijkheid zonder het masker af te zetten. (deze veldfles dient los besteld te worden)

Het masker is ontworpen om te worden gebruikt in de industrie, chemische en nucleaire takken, landbouw en mijnbouw. Ook wordt deze gasmaskers gebruikt door het rode kruis, overzeese hulporganisaties, brandweer eenheden, politie squads, journalisten etc.

Maar dit masker wordt vooral gebruikt voor civiele bescherming gevaarlijke of oorlogsgebieden, denk bv aan Israël en omringende landen. 

De NBC filters zijn aan twee zijde aan te brengen. Dit geeft de mogelijkheid voor links en rechtshandige mensen om dit aan de beste kant te monteren. Ook voor het wisselen van filters kan men om en om de filter monteren, zodat u altijd kunt blijven ademen.

Dit is exact het zelfde masker als de CM-6 alleen met extra veldfles drinkmogelijkheid.

Het masker wordt zonder filter geleverd, deze dient erbij besteld te worden.  

Woont u in een gebied rond een kerncentrale, dan beschermt dit masker u als er iets fout gaat, denk bv aan de slechte kerncentrales in België. Waar grote delen van België, Nederland en Duitsland besmet van kunnen raken als het fout gaat. U heeft door dit masker extra tijd om veilig de regio te verlaten met u gezin.

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...