Biohazard

Biohazard wat is dat?
Elk organisme en-of gif uit dat organisme, waarvan bekend is dat het een menselijke, dierlijke of plantelijke ziekte veroorzaakt.

-

Biologisch gevaar, wat is dat? Waar kan een biologische dreiging vandaan komen? Zijn alle virussen en bacteriën gevaarlijk? Is het een vogelgriep, een corona uitbraak, is het ergens ontsnapt uit...

Biohazard wat is dat?
Elk organisme en-of gif uit dat organisme, waarvan bekend is dat het een menselijke, dierlijke of plantelijke ziekte veroorzaakt.

-

Biologisch gevaar, wat is dat? Waar kan een biologische dreiging vandaan komen? Zijn alle virussen en bacteriën gevaarlijk? Is het een vogelgriep, een corona uitbraak, is het ergens ontsnapt uit een lab? zijn er vele onbekende biolabs wereldwijd, waar dienen die voor? Ook zijn er bekende mensen die waarschuwen voor biologische oorlogsvoering als het nieuwe gevaar. Zitten ze er zelf achter, of weten ze meer?

-

Dit zijn vele vragen waar de mens mee loopt, en terecht. We zitten in een veranderende wereld waar niets meer is zoals het lijkt. Dat er biolabs gevonden zijn is een feit, wat maken die? En dat niemand in deze onstabiele wereld een biologisch gevaar uitsluit, is het toch handig om hier serieus naar te kijken.

-

Een mondkapje P2 / P3 of masker met P3 filters van hoge bescherming kan bij een melding van een biologische aanval niet onverstandig zijn. (Let op: zelfgemaakte mondkapjes werken totaal niet)

-

Naast alle onzekerheden zijn wij er achter dat ook ventilatie van gezamenlijke ruimtes een must is, dus ook hier in hebben wij stand-alone oplossingen om snel een ruimt te kunnen filteren, dit wel tot 450 m3 per uur. Dit is ongekend en redden de meeste aerosol filtersystem niet.

Meer

Biohazard Er zijn 7 producten

Subcategorieën

 • Mondkap

  Mondkappen voor bescherming van virus en bacterie uitbraken.

  In China is er een uitbraak van een nieuw coronavirus. De meeste patiënten hebben koorts en luchtwegklachten. Samen met de Wereldgezondheidsorganisatie WHO onderzoeken de Chinese autoriteiten op dit moment het coronavirus. Zij zoeken ook naar de bron van de besmettingen en nemen maatregelen om verdere verspreiding van het virus tegen te gaan.

  Wat kunt u zelf doen? Lees hier onder hoe te beschermen. 

  Mondkapjes zijn niet zo effectief als onze gasmaskers, maar het is wel makkelijk om er bij te hebben. 

  Coronavirus welk masker? Wat nu? Wat te doen?

  Zodra een virus uitbreekt zoals Ebola of Coronavirus grijpt de wereld naar mondkapjes en handschoenen en desinfectanten. Wij geven wij meer duidelijkheid zodat u weet wat u koopt.

  Bescherming van uzelf tegen coronavirus, of anderen beschermen tegen besmetting door uzelf indien u vermoed besmet te zijn, kan op verschillende manieren. We noemen de belangrijkste manieren:

  1. Handontsmetting middels ontsmettende handalcohol, handgel en wipes-doekjes. 
  2. Voorkom aanraking van uw handen met neus en mond. Hierbij functioneert uw mondmasker ook.
  3. Was regelmatig uw handen, bij voorkeur met antibacteriële zeep.
  4. Vermijd grote groepen mensen, openbaar vervoer, dus daar waar veel mensen dicht bij elkaar verzameld zijn.

  Mondkapjes / mondmaskers tegen Corona virus:
  Deze groep mondmaskers bestaat uit twee groepen: chirurgisch maskers en ademhaling en fijnstof beschermingsmaskers. Wij leveren alleen de alle hoogste beschrermenede maskers, Dus alleen P3 - FFP3 en leveren geen lagere beschermingskapjes. 

  Bent u ziek en wilt u niemand aansteken!? Gebruik bij een disposable ademhaling beschermingsmasker type zonder uitadem ventiel, u kan dan door het ventiel uw naasten alsnog besmetten.

  Bent u zelf niet ziek en moet u langer met een mondkapje lopen, dan is een ventiel wel zo aangenaam. Door het ventiel ademt u makkelijker uit zonder een nat en vochtig kapje te krijgen. 

  Hoe het masker te gebruiken

  Wat is de juiste manier om maskers te dragen en weg te doen? Bekijk de Youtube-instructie van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) Klik hier:

 • Aerosol Filter

  Aerosol extractie luchtfilter

  Gasmask.nl is EU sales partner van CareTrading B.V. en Infection-Control.nl Benelux. Wij leveren deze unieke verrijdbare aerosol filter, de enige filter in Nederland en Belgie en groot deel van de EU. Deze verrijdbare filters, filteren 99,95% van de virussen en bacteriën in uw wachtruimte of werkplek. Deze machine filtert maar liefst 450 m3 per uur. U kunt dus grote ruimtes filteren, wat vele losstaande apparaten niet kunnen. 

  -

  De aerosol extractor is ontwikkeld voor toepassing in de zorg met de persoonlijke medewerking van MUDr. Radek Mounajjed DDS., Ph.D. In tegenstelling tot andere systemen in dezelfde categorie, heeft deze afzuiger een hoge zuigkracht en is hij in staat om bronnen van vervuilende stoffen tot 40 cm afstand af te zuigen als een universele arm met een zuigmond is gemonteerd. Een hoog niveau van hygiënische prestaties wordt gegarandeerd door het gebruik van een efficiënte viertraps filtereenheid, die betrouwbaar tot 99,95% van de (Corona) virussen en bacteriën opvangt.

  -

  De energiebesparende motor beperkt het verbruik van elektriciteit. Voor de tandartspraktijk is een speciale arm ontwikkeld, die door de ergonomie ervoor zorgt dat de zuigmond comfortabel dicht bij de mond van de patiënt kan worden geplaatst. De extractie-efficiëntie van deze arm is 30 cm. Het item schoonmaken en het filter vervangen is eenvoudig, goedkoop, hygiënisch en handig.

  -

  Deze corona luchtfilter is in te zetten om bijvoorbeeld de lucht in wachtruimtes te zuiveren. De corona luchtreiniger is in de EU gevalideerd als uiterst effectief beschermingsmiddel omdat het HEPA filter 99,95% van de deeltjes filtert in de lucht, waaronder (corona)virussen. Deze Miricle Air is de beste en veiligste in zijn soort. 

  -

  Hoestdruppeltjes en -nevel uit uitademingslucht worden hierdoor dus gefiltreerd, ook wanneer zij besmet zijn met bv het coronavirus.

  -

  Geschikt voor tandartsen, huisartsenpraktijken, ziekenhuizen, verzorgingshuizen, apotheken, gemeentehuizen, hotels, tankstations, receptiebalies bij bedrijven, restaurants, pedicures, kappers, fysiotherapiepraktijken, orthodontistenpraktijk, tandheelkunde etc.

  -

  Miracle Air Infectioncontrol vangt tot 99,95% van virussen en bacteriën op. 3 jaar garantie op de aandrijfeenheid geproduceerd in de EU. (Filter technologie made in Germany) 

  -

  Medische luchtreiniger apparatuur met extreme prestaties. Het gaat verder dan conventionele systemen en is ontworpen om met meerdere aantal mensen een locaties te bezoeken, zoals wachtkamers, open kantoren, apotheken en dokterspraktijken. Het zuivert de lucht in gesloten ruimtes met airconditioning, waardoor ziektes op de werkplek aanzienlijk worden verminderd.

  -

  Medische luchtreinigers verbeteren de luchtkwaliteit binnenshuis voor medische voorzieningen zoals ziekenhuizen en dokterspraktijken. Binnenlucht wordt vervuild met stof, rook, pollen, bacteriën, virussen, schimmels en VOC's door gebruik van medische chemicaliën. Luchtvervuiling en andere deeltjes van buitenaf komen faciliteiten binnen en zonder de juiste luchtcirculatie en filtratie vervuilen de binnenlucht. Het verminderen van luchtverontreinigingen in een medische omgeving blijkt van vitaal belang om de gezondheid en veiligheid van de patiënt te waarborgen. Medische instellingen hebben patiënten met een verzwakt immuunsysteem en eventuele extra deeltjes in de lucht kunnen verdere schade aan de gezondheid van de patiënt veroorzaken. Evenzo kunnen patiënten met aandoeningen van de luchtwegen, zoals allergieën en astma, verscherpte symptomen ervaren door inademing van ultrafijne deeltjes in de lucht.

  -

  Luchtreinigers van medische kwaliteit maken gebruikvan zeer efficiënte filtratie, waaronder HEPA-filters voor deeltjes, bacteriën en sommige virussen. Ultrafijne deeltjes, kleiner dan 0,3 micron, kunnen diep in de longen vast komen te zitten, waardoor de gezondheidseffecten toenemen. HEPA-filtratie biedt tot 99,95% efficiëntie op deeltjes tot 0,3 micron om de luchtkwaliteit binnenshuis drastisch te verbeteren. Voor chemische dampen en VOS absorberen actieve koolfilters chemische dampen om ze effectief uit de luchtstroom te verwijderen.

Toont 1 - 7 van de 7 items
Toont 1 - 7 van de 7 items