Mes en tools

Wat is nu het beste zakmes? Welk zakmes kan ik het beste in mijn noodpakket stoppen? Wat voor soorten zakmessen zijn er? Geen nood, wij hebben een mooie, betaalbare en niet een al te grote selectie multitools en messen voor in uw noodpakket. Wij hebben de selectie alvast voor u gemaakt, zonder dat uit teveel verschillende modellen moet gaan kiez...

Wat is nu het beste zakmes? Welk zakmes kan ik het beste in mijn noodpakket stoppen? Wat voor soorten zakmessen zijn er? Geen nood, wij hebben een mooie, betaalbare en niet een al te grote selectie multitools en messen voor in uw noodpakket. Wij hebben de selectie alvast voor u gemaakt, zonder dat uit teveel verschillende modellen moet gaan kiezen, en door de bomen het bos niet meer ziet. 

Een mes is onmisbaar in uw noodpakket, u mist pas echt een mes als u onderweg bent in een noodsituatie. daarnaast is een zelfverdedigingsproduct is wel aan te raden, u weet nooit wat u tegenkomt in een noodsituatie. 

Vroeger had iedereen een mes bij zich zodat de mens zich konden redden in moeilijke omstandigheden. U kunt bijvoorbeeld touw, hout, vlees, groente of snijden. De wereld ziet er dan nu wel heel anders uit, maar de gevaren kunnen er daarom niet minder om zijn. Onze messen zullen van pas komen tijdens diverse scenario’s en noodsituaties, zowel in onze stedelijke jungle is als in de natuur.

Meer

Mes en tools Er zijn 8 producten

Toont 1 - 8 van de 8 items
Toont 1 - 8 van de 8 items