Power Stations

Noodstroomvoorziening met zonnepanelen

Officiele dealer van ECOFLOW met laagste prijsgarantie.

Vind u het elders goedkoper of de zelfde prijs, wij bieden u direct een beter aanbod. Neem contact op.

Krachtige draagbare laadstation Power Station Ecoflow geeft u belangrijke tijd stoom tijdens een totale stroomuitval na bijvoorbeeld een grote cyber ...

Noodstroomvoorziening met zonnepanelen

Officiele dealer van ECOFLOW met laagste prijsgarantie.

Vind u het elders goedkoper of de zelfde prijs, wij bieden u direct een beter aanbod. Neem contact op.

Krachtige draagbare laadstation Power Station Ecoflow geeft u belangrijke tijd stoom tijdens een totale stroomuitval na bijvoorbeeld een grote cyber hack op onze stroomnet. Maar deze noodaggregaat power station is natuurlijk ook super handig voor op de camping, outdoor weekend, festivals, dagje vissen of alle activiteiten waar geen stopcontact aanwezig is.

Voorkom een volledige stroomuitval thuis en gebruik de Ecoflow in een noodgeval voor uw elektrische apparaten die belangrijk voor u zijn tijdens een totale black-out. 

de Ecoflow kan veel energie opslaan en gebruikt worden als noodstroomvoorziening. U kunt deze backup power bank opladen in 4 uur met onze krachtige solar panels, zonder dat u netstroom hoeft te gebruiken. 

De Ecoflow is een super compacte en benzine vrije aggregaat powerstation met 230V stopcontacten.

Combineer de power station, door sommigen ook wel een solar panel generator genoemd, met een zonnepaneel dan beschikt u over een zelfvoorzienend energiesysteem.

Dankzij deze power stations Heeft u altijd beschikking over nood elektriciteit. Deze aggregaat noodstoom accu heeft naast de diverse USB-aansluitingen ook nog 220 v stopcontacten ingebouwd. Deze nood accu kan continue belast worden voor 220 volt apparaten. Dit is dus ruimschoots voldoende om alle soorten opladers op aan te sluiten, waterkoker of elektrische gereedschap. 

Onze portable power stations zijn een draagbare noodstroomvoorzieningen voor in en rondom uw huis of buiten tijdens outdoor activiteiten, zodat u op elk moment gebruik kan blijven maken van uw belangrijke elektrische apparaten. De unieke eigenschappen van een portable power station zijn de verschillende poorten, USB, USB-(C), 12V tot 230V AC en de mogelijkheid om een power station op meerdere manieren op te laden. U kunt een Ecoflow power station opladen in combinatie met een AC netstroomadapter, autolader of met zonnepanelen.

Waarom een power station aggregaat? 

  • Aggregaat als noodvoorziening thuis, of als ideale stroomvoorziening op uw outdoor. 
  • In noodsituatie het efficient te gebruiken, benzine raakt op in een lange black-out, de zon niet.
  • Kost wel tot 30% minder dan gewone benzine noodaggregaat omvormer generator.
  • Geen brandstof en giftige dampen en een muis stil. De EcoFlow Power Station is daarom ook veilig om binnenshuis te gebruiken.
  • Gemakkelijk te gebruiken en te laden in een stopcontact, autolader of zonnepaneel. 
  • Stroomopslag tot wanneer u het nodig heeft.
Anarchie breekt uit na een totale blackout stroomstoring
Een totale blackout van ons energienetwerk is meer een kwestie van wanneer het gebeurd, dan of dit ooit gaat gebeuren.
Ons totale stroometwerk in de EU is totaal gekoppeld, als er ergens een fout ontstaat heeft heel Europa geen stroom meer, en dit voor langere tijd. U kunt zich wel voorstellen dat binnen 24 tot 48 uur de anarchie uitbreekt, zorg ervoor dat u zelf door kunt zonder een paar dagen uw huis te verlaten. Denk naast eten ook aan uw zaklamp, radio en Ecofow backup generator. 

Panorama.nl schijft over De blackout.

Chaos en paniek: dit gebeurt er in Nederland bij een totale black-out. Vergeet geen noodaggregaat.

Meer

Power Stations Er zijn 11 producten

Toont 1 - 11 van de 11 items
Toont 1 - 11 van de 11 items