Lampen

Een zaklamphoofdlamp, olielamp, breeklichten of campinglamp van topkwaliteit koop je bij gasmask.nl Wij hebben een zeer groot assortiment met lampen die we uitgebreid getest hebben. De ideale zaklamp voor noodgeval, outdoor, sport, survival of voor de jacht, kunt u bij ons vinden. Wij hebben de beste producten uitgezocht die speciaal voor een ...

Een zaklamphoofdlamp, olielamp, breeklichten of campinglamp van topkwaliteit koop je bij gasmask.nl Wij hebben een zeer groot assortiment met lampen die we uitgebreid getest hebben. De ideale zaklamp voor noodgeval, outdoor, sport, survival of voor de jacht, kunt u bij ons vinden. Wij hebben de beste producten uitgezocht die speciaal voor een noodgeval u niet in de steek laat. 

Zaklampen: Is er bij een cyber attack alle stroom uitgevallen, zit u ergens zonder benzine, in gevlucht een bos? Dan is er niet vervelender om niets te zien of te vinden. Een zaklamp is een must in uw noodpakket. natuurlijk ook makkelijk op de camping of outdoor activiteiten. 

Breeklichten: Super handig voor een nacht licht in een noodsituatie zonder dat uw baterijen op gaan van uw zaklamp. Breek uw kniklicht, en verlicht een tent, kamer of auto.

Olie lamp: Deze ouderwetse maar efficiente lamp geeft lang licht in een grote ruimte, en geeft ook voldoende warmte af om een totale ruimte prettig te verwarmen in koudere dagen.

Kortom, licht is een belangrijk onderdeel om bij u te hebben in een noodsituatie.

Meer

Lampen  Er zijn 8 producten

Toont 1 - 8 van de 8 items
Toont 1 - 8 van de 8 items