Informatie

Nieuwe producten

Mondkap

Mondkappen voor bescherming van virus en bacterie uitbraken.

In China is er een uitbraak van een nieuw coronavirus. De meeste patiënten hebben koorts en luchtwegklachten. Samen met de Wereldgezondheidsorganisatie WHO onderzoeken de Chinese autoriteiten op dit moment het coronavirus. Zij zoeken ook naar de bron van de besmettingen en nemen maatre...

Mondkappen voor bescherming van virus en bacterie uitbraken.

In China is er een uitbraak van een nieuw coronavirus. De meeste patiënten hebben koorts en luchtwegklachten. Samen met de Wereldgezondheidsorganisatie WHO onderzoeken de Chinese autoriteiten op dit moment het coronavirus. Zij zoeken ook naar de bron van de besmettingen en nemen maatregelen om verdere verspreiding van het virus tegen te gaan.

Wat kunt u zelf doen? Lees hier onder hoe te beschermen. 

Mondkapjes zijn niet zo effectief als onze gasmaskers, maar het is wel makkelijk om er bij te hebben. 

Coronavirus welk masker? Wat nu? Wat te doen?

Zodra een virus uitbreekt zoals Ebola of Coronavirus grijpt de wereld naar mondkapjes en handschoenen en desinfectanten. Wij geven wij meer duidelijkheid zodat u weet wat u koopt.

Bescherming van uzelf tegen coronavirus, of anderen beschermen tegen besmetting door uzelf indien u vermoed besmet te zijn, kan op verschillende manieren. We noemen de belangrijkste manieren:

1. Handontsmetting middels ontsmettende handalcohol, handgel en wipes-doekjes. 
2. Voorkom aanraking van uw handen met neus en mond. Hierbij functioneert uw mondmasker ook.
3. Was regelmatig uw handen, bij voorkeur met antibacteriële zeep.
4. Vermijd grote groepen mensen, openbaar vervoer, dus daar waar veel mensen dicht bij elkaar verzameld zijn.

Mondkapjes / mondmaskers tegen Corona virus:
Deze groep mondmaskers bestaat uit twee groepen: chirurgisch maskers en ademhaling en fijnstof beschermingsmaskers. Wij leveren alleen de alle hoogste beschrermenede maskers, Dus alleen P3 - FFP3 en leveren geen lagere beschermingskapjes. 

Bent u ziek en wilt u niemand aansteken!? Gebruik bij een disposable ademhaling beschermingsmasker type zonder uitadem ventiel, u kan dan door het ventiel uw naasten alsnog besmetten.

Bent u zelf niet ziek en moet u langer met een mondkapje lopen, dan is een ventiel wel zo aangenaam. Door het ventiel ademt u makkelijker uit zonder een nat en vochtig kapje te krijgen. 

Hoe het masker te gebruiken

Wat is de juiste manier om maskers te dragen en weg te doen? Bekijk de Youtube-instructie van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) Klik hier:

Meer

Mondkap Er zijn 15 producten

Toont 1 - 15 van de 15 items
Toont 1 - 15 van de 15 items